Maserati Levante Membuat Penampilan Pertama Di Asia Tenggara - Peview Eksklusif Di Malaysia


SUV pertama jenama Maserati membuat kemunculan ke Asia Tenggara apabila NAZA, pengimport dan pengedar rasmi bagi pengeluar kereta di Malaysia, mendedahkan model yang dinanti-nantikan iaitu Levante dalam acara pratonton media di NAZA Tower di Kuala Lumpur.

Maserati meneroka ke segenap wilayah dengan membawa Levante, itu menandakan era baru jenama tersebut yang lebih daripada 100 tahun sejarah. Menggabungkan fleksibiliti dengan kuasa Itali klasik, prestasi dan jenama yang dikenali kerana bakat, SUV mewah ini dengan sempurna melengkapi pelbagai pengeluar kereta sedia ada dan terikat untuk menjadi tambahan yang popular dalam pasaran automotif global mewah.

Seperti nafas udara segar (dan angin panas Mediterranean), sifat Levante itu adalah supaya ia boleh menukar dari angin tenang kepada lariannya yang paksa untuk segera, dengan mudah menguasai keadaan apa-apa. Atas jalan, Levante memberikan ciri pengendalian dan mewah yang licin tetapi ia juga membuktikan tempat persaingan luar jalan, menjadikannya kereta yang benar-benar praktikal. Gabungan rekabentuk, eksklusif dan prestasi yang optimum untuk coupé-gaya SUV yang elegan dan menjanjikan pelbagai keupayaan yang akan menentukan ia dalam segmen ini.

Levante menggayakan keunikan Itali yang dipertingkatkan dengan ciri-ciri reka bentuk ikon Maserati. Trademark gril radiator dengan lampu slim, tirus menguasai rekaan hadapan. Gaya rekaan Maserati, Levante sport yang memancarkan anggun yang terdiri daripada garisan elegan dan mempunyai bentuk diperkemas yang tipikal dalam kereta Sport berprestasi tinggi. Ciri-ciri yg menonjol (satu dilihat dalam model-model lain dalam barisan produk jenama tersebut) adalah tingkap pintu frameless. 

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ

 
 

 
 
 
 
 

 
 


Share this article :

+ comments + 4 comments

23 Ogos 2016 12:47 PTG

keren banget

23 Ogos 2016 12:48 PTG

mobil dengan model masa depan

23 Ogos 2016 12:50 PTG

bisa bersaing di pasaran asia tuh

4 September 2016 5:15 PTG

Perhatian !!! Perhatian !!!!
Adakah anda memerlukan pinjaman? Adakah anda memerlukan pinjaman segera untuk membersihkan hutang anda atau anda memerlukan pinjaman modal untuk meningkatkan perniagaan anda? Adakah anda pernah ditolak oleh bank dan agensi kewangan yang lain? Cuma perlu, kerana kita berada di sini untuk semua masalah kewangan anda. Kami memberi pinjaman pada kadar faedah sebanyak 2% kepada orang ramai, syarikat dan masyarakat dengan cara yang jelas dan mudah difahami, terma dan syarat ini.
Tiada pemeriksaan kredit diperlukan, 100% dijamin. Sila memohon sekarang melalui e-mel kami dan anda akan gembira anda lakukan kerana kami akan membuat semua masalah kewangan anda satu perkara yang telah lalu.
 
Emel kami di: (Caroljonesloanfirm@gmail.com)

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger