LaFerrari Limited Editon Akan Muncul Di Paris Motor Show


Ini adalah gambar-gambar yang pertama dalam versi LaFerrari, edisi khas siri baharu bertujuan untuk pelanggan dan pengumpul yang enggan berkompromi dengan kegembiraan gaya pemanduan al fresco walaupun pada roda super car.

Nama dan ciri-ciri teknikal kereta baru itu akan diumumkan pada di Paris International Motor Show di mana beberapa contoh akan kelihatan. Walau bagaimanapun, Semua contoh-contoh yang disediakan telah pun dijual selepas pratonton Khas kepada para pelanggan dan buku pesanan ditutup.

Siri Khas edisi baharu akan disediakan dengan karbon-fiber keras mudah-alih dan lembut boleh tanggal. Ia mempunyai gear dan prestasi LaFerrari asal, 800 cv V12 (dengan output kuasa tertentu cv/l 128) digandingkan dengan motor elektrik kW 120 (163 cv), menjayakan 963 cv secara keseluruhan.

Pengubahsuaian yang ketara dan meluas telah dibuat untuk rangka dengan tujuan untuk mengekalkan ketegaran torsional sebagai versi coupé. Aerodinamik kereta telah juga diasah untuk menjamin pemanduan mengikut konfigurasi yang terbuka.Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger