Ferrari GTC4Lusso Far East Premiere


Ferrari GTC4 Lusso buat pertama kalinya telah memasuki pasaran timur di Tokyo mulai 10 hingga 12 Mei yang lepas. Lusso bermaksud "mewah" dalam Bahasa Itali dengan revolusi sebuah sistem pengendalian yang baru yang menggabungkan pacuan 4 roda dan 4-roda-stereng, GTC4 Lusso adalah yang terbaik dalam kelas merentasi semua Standard prestasi.

Kereta baru ini telah didedahkan pada tempat yang dihiasi dengan menyerupai sebuah palazzo Itali dengan persembahan akrobatik udara menakjubkan yang dihadiri kira-kira 200 tetamu jemputan untuk majlis eksekutif ini.

Di pintu masuk ke parti telah dipaparkan dua Ferrari klasik, 330GTC (1966) dan 250 GT Berlinetta Lusso (1963) mengingatkan peserta sejarah panjang Ferrari di model GT, dan nama GTC4Lusso merujuk lagenda terdahulu.

Model eksklusif sistem 4RM-S (empat-roda-memandu dengan empat-roda-stereng) menyampaikan prestasi masa dalam mana-mana keadaan memandu, dari Gunung salji ke jalan-jalan bandar. Selain prestasi ini mengejutkan, GTC4 Lusso dengan reka bentuk brek inovatif adalah penarafan paling serba boleh dan sporty keanggunan, yang menjadikannya sebuah Ferrari yang mampu dipandu mana-mana sahaja, bila-bila masa.

CEO kepada Ferrari Far and Middle East Hub, Dieter Knechtel mengulas: "kita adalah sangat gembira memegang tayangan perdana GTC4 Lusso Far East di sini di Tokyo. Jepun adalah satu pasaran yang penting, dan tahun ini juga menandakan ulangtahun ke-50 kami di sini. GTC4Lusso ini adalah kereta GT sahaja yang mempunyai tahap prestasi luar biasa, dan dengan kepelbagaiannya luar biasa saya yakin ia akan menjadi sangat popular di sini, kerana ia bukanlah berada dalam pasaran-pasaran lain yang begitu canggih."Share this article :

+ comments + 3 comments

24 Mei 2016 10:19 PG

nampak dari depan kurang menarik

24 Mei 2016 10:22 PG

anjine boleh bagus tapi model tampak masih klasik

24 Mei 2016 10:24 PG

bolehlah untuk trend masa kini

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger