VLF Destino berdasarkan Fisher Karma Diperkenalkan


Pada Pameran Motor Detroit baru-baru ini, turut melancarkan kereta adalah VLF Automotive, sebuah syarikat yang dicipta oleh Gilbert Villareal, Bob Lutz dan Henrik Fisker. Di Amerika Beliau memetik jenama Amerika Syarikat telah memperkenalkan dua model, mula-mula VLF Force 1 berdasarkan Dodge Viper dan kedua, VLF Destino. 

Mungkin model kedua, VLF Destino akan berbunyi biasa. Ia ialah Fisker Karma yang terkenal, tetapi walaupun Reka bentuk tidak mengikut falsafah asal Karma yang juga terdapat dua motor elektrik digunakan untuk bergerak, walaupun ia mempunyai keupayaan enjin petrol 2.0 turbo yang berkhidmat sebagai penjana. Ia adalah satu rangkaian lanjutan elektrik. 

VLF automotive tidak memberikan angka-angka rasmi, tetapi menggunakan enjin standard, menyampaikan 647 hp dan 819 Nm tork. Adalah dianggarkan bahawa VLF Destino untuk melengkapkan 0-100 km/h lebih empat saat, atas kelajuan melebihi 320 kilometer sejam. Sudah tentu, dengan V8 yang diwarisi dari salah satu pihak telah merealisasikan tidak akan menjadi perlahan.

Apa yang kita tahu dengan pasti adalah bahawa ia akan mempunyai harga yang tinggi, iaitu $ 229,000, kira-kira 211,300 Euro. Sedan ini akan dibina di premis VLF automotive di Auburn Hills (Michigan), 1 pasukan, manakala pemasaran akan dilaksanakan menerusi tujuh peniaga tertentu di bandar-bandar utama seluruh Amerika Syarikat dan pengedar antarabangsa lain yang mereka akan diumumkan sepanjang tahun 2016.Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger