Kempen “IT’S IN THE DRIVE” Dan Peraduan “TEST DRIVE & WIN” Oleh Proton


PROTON Holdings Bhd melalui anak syarikat milik penuh, PROTON Edar Sdn Bhd telah melancarkan kempen di seluruh negara "It’s in the drive" dengan satu pertandingan Khas 'ujian memandu & menang' untuk rakyat Malaysia buat pertama kalinya.

Kempen yang telahpun bermula, adalah permulaan roadshow PROTON Edar di seluruh negara di lokasi-lokasi utama awam dan beberapa pusat membeli-belah, bermula 23 Disember 2016 hingga 31 Mac 2016.

Pemenang-pemenang yang terpilih untuk peraduan ini akan berpeluang untuk memenangi Hadiah Mingguan termasuk 42" LCD TV, alat elektronik seperti telefon bimbit dan iPad mini yang bernilai lebih RM150, 000 secara keseluruhan. Pada akhir Peraduan, pemenang akan memenangi Hadiah Utama varian premium Proton Suprima S.

"Kami sentiasa menekankan bahawa PROTON tidak sekadar membuat kereta dan dengan Kempen ini, ia akan mengalami pemanduan. Kami mahu pelanggan merasakan dan mengalami kereta. Ia adalah satu-satunya cara untuk memahami tahap Kejuruteraan yang telah diletakkan dalam setiap model Proton yang telah kita bina,"Tambah Dato' Harith.

Sebagai sebahagian daripada kempen Keselamatan CNY yang sedia ada, pemilik kereta Proton adalah digalakkan untuk mengambil kesempatan daripada pemeriksaan keselamatan percuma 30-point dan berjalan kaki dengan harga istimewa untuk pakej Perkhidmatan untuk pemeriksaan berjadual mereka. Pelanggan juga boleh menikmati 30% ke atas semua barangan Proton sepanjang tempoh kempen.

Penduduk Malaysia dengan IC atau passport dan lesen memandu adalah layak untuk menyertai Peraduan "Ujian memandu & Menang". Peraduan ini akan dibahagikan kepada dua kriteria kelayakan. Pertama, pelanggan boleh ke mana-mana bilik pameran PROTON di seluruh negara dan uji pandu mana-mana model Proton, mengisi borang ujian memandu, menjawab beberapa soalan mudah dan para peserta kemudiannya akan Rebut peluang untuk memenangi Hadiah Mingguan. Untuk layak memenangi Hadiah Utama, pelanggan yang telah berjaya menempah kereta mereka semasa kempen ini boleh rebut peluang anda untuk memenangi Suprima S.

Untuk maklumat lanjut berkunjunglah ke bilik pameran Proton terdekat atau kunjungi. www.proton.com.
Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger