Genesis G90 Buat Kemunculan Di Detroit


Hyundai mempunyai berita untuk anda pembeli kenderaan premium. Kehadiran kenderaan premium jenama Korea, Genesis G90 adalah sedan mewah di Detroit, selepas melakukan di Korea, dan kita mengetahui dengan lebih lanjut secara terperinci.

Genesis dilancarkan dengan menawarkan reka bentuk, teknologi, kualiti dan prestasi, Semua dalam satu format pertama lelaran mewah sedan. Kita sudah tahu kemunculannya, tetapi kini saya dapati secara terperinci, dengan lebih banyak imej dan data. Anda akan melihat asal-usul mereka, tetapi Genesis telah melakukan segala-galanya sehingga anda boleh lupa kereta mewah Jerman dan Asia yang keterlaluan mewah.

Rekabentuknya adalah mengingatkan kita tentang Mercedes S-Class yang baru, tetapi juga dalam Jaguar XJ. Lebih-lebih lagi square, mungkin anda akan berpura-pura untuk menakut dengan demeanor yang lebih agresif dan kurang ajar. Tetapi sama-sama elegan. Dengan bangganya membawa grill besar, pelbagai unsur-unsur chrome atau belakang dengan dua tailpipes besar yang membawa kuasa mereka.

Ia akan datang dengan kuasa kuda baru 3.3 V6 TwinTurbo 365 dan 5.0-liter V8 dan 420 kuasa kuda. Kedua-duanya dilengkapi dengan kotak transmisi automatik 8-kelajuan dan boleh dikaitkan dengan semua wheel drive M-TRAC.

G90 yang ditinggalkan kepada kemewahan dan keselesaan dengan sepenuhnya dikonfigurasikan kerusi elektrik. Kerusi pemandu boleh diatur sehingga laluan 22, 16 untuk penumpang. Terdapat juga satu sistem multimedia yang memberikan skrin dua inci 9.2 untuk baris belakang. Keselesaan berterusan dengan sistem multimedia dengan skrin 12.3 inci di Pusat dashboard, sistem audio berkualiti tinggi dengan 17 plus subwoofer.Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger