Ferrari California T Kini Dengan Pilihan HS Handling Bagi Pengalaman Pemanduan Sporty


Maranello, 22 Januari 2016 – Ferrari California T, secara sangat berjaya memuatkan enjin V8 model di bawah hud hadapan dan 2 + konfigurasi tempat duduk, dan sekarang disediakan dengan pilihan baru Handling Speciale (HS).

Pelanggan serata pelusuk dunia begitu kagum dengan gabungan ideal prestasi dan serba boleh California T yang menjadi penanda aras bagi semua Grand Tourers berprestasi tinggi. Kini pemilik mencari pengalaman pemanduan yang lebih sporty, terutama di laluan yang mencabar, mempunyai pakej pilihan baru untuk memenuhi keperluan mereka.

Pilihan Handling Speciale menawarkan siri penentukuran tertentu dan kelebihan tambahan, terutamanya dalam mod Sport. Logik gear shift untuk mod sukan telah diubahsuai (secara automatik dan manual), mengakibatkan penglibatan gear lebih cekap. Pakej HS juga termasuk spring stiffer 16% hadapan dan 19% stiffer di belakang dengan berikutan badan yang lebih rendah.

Perbezaan dalam mod sukan akan diasaskan kepada strategi baru untuk merencatkan magnetorheological SCM3 yang meningkatkan kepantasan mereka bertindak dan meningkatkan kecekapan mereka. Logik F1-Trac membantu memastikan pecutan lebih baik, terutamanya apabila keluar dari sudut dan permukaan jalan raya yang berbonggol lebih banyak.

Pakej HS juga merangkumi sistem ekzos baru dengan silencers mempunyai dua paip utama dan Geometri yang baru direka untuk menghasilkan sebuah ekzos yang meningkatkan secara beransur-ansur sebagai peningkatan kelajuan enjin, dengan bunyi yang selaras dengan ciri-ciri kereta lebih sporty. Ekzos dibangunkan seiring dengan perisian kawalan enjin dan kotak gear untuk penanda aras prestasi dan bunyi yang lebih baik.

Pada tahap yang estetik, elemen-elemen tertentu telah diketengahkan bagi membuktikan kerjaya pakej HS yang sporty tetapi masih California T menandakan keanggunan dan kecanggihan. Ini termasuk gril Penyambut yang baru di matte Grigio Ferro bertemu dan Penyebar belakang berwarna sama dengan matte pagar hitam dan tailpipes hitam matte. Sebuah plak khas dalam kokpit juga menunjukkan bahawa kereta sukan pakej pilihan HS.

Pilihan baru membuat kemunculan rasmi yang pada yang akan datang di Geneva International Motor Show.


Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger