Acura Precision Concept


Pengeluar kereta mewah akan melakukan kerja yang luas di Detroit. Acura adalah salah satu daripada mereka, jenama mewah Honda di Amerika Syarikat yang mempunyai pasaran untuk sasaran. Acura Precision membentangkan konsep, prototaip sedan besar dan kelihatan sporty, di sisi lain, ia gagal memajukan Reka bentuk ini untuk membuat kemunculan mereka keluaran yang akan datang.

Dalam erti kata lain, ia tidak membawa kedatangan sedan baru jenis ini. Mungkin satu sebab ialah saiz mereka semata-mata. Dibesar-besarkan dalam semua dimensi. Ia menyukat daya 5.18 meter panjang, 2.13 meter lebar dan 1.32 meter tinggi. Angka-angka ini mempunyai apa-apa kaitan dengan kenderaan dalam segmen ini.

Bahagian hadapan terukir dengan grill gaya diamond besar, kemasan halus dan tajam pencahayaan LED. Garisan yang sangat tajam, mungkin tidak seberapa Lexus, tetapi membawa penglihatan di belakang oleh dua paip yang dibina ke dalam membentuk logam yang besar. 

Bahagian dalam memainkan gaya kesederhanaan dan simetri. Dengan komited untuk skrin besar di bahagian tengah atas memaparkan di mana semua butir-butir sistem multimedia. Di hadapan kita jatuh tonjolan berbentuk roda dan digital kecil yang memaparkan bahawa fungsi kawalan. Ketepatan konsep Acura di Detroit datang dengan tiada niat untuk pengeluaran kereta. Ia dilancarkan mungkin untuk gaya Reka bentuk model-model masa hadapan.

Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger