NAZA Premira Lancar Motosikal Aprilia RSV4 RF dan Aprilia Tuono V4 1100 edisi kilang


Hanya 5 unit Aprilia RSV4 RF terdapat di Malaysia

NAZA Premira Sdn Bhd, pengedar tunggal motorsikal Aprilia di Malaysia, telah melancarkan dua edisi jentera perlumbaan dinamik yang kini boleh dimiliki; Aprilia RSV4 RF 2016 dan Aprilia Tuono V4 1100, bersama-sama dengan Kejohanan Dunia Superbike FIM yang diadakan di Litar Antarabangsa Sepang untuk kali kedua dalam sejarahnya.

Encik Neri Miclaus, Pengurus Jualan Kawasan Piaggio Asia Pacific, Encik David Hector Ratnaike, Naib Presiden Kanan, Auto Division, Kumpulan Syarikat NAZA World, Encik Chris Lee, Naib Presiden 1, Special Group Function, Kumpulan Syarikat NAZA World dan Encik Vinesh Nair, Pengurus Besar Aprilia Malaysia, NAZA Premira Sdn Bhd, telah disertai oleh rider-rider Aprilia Racing Team, Leon Haslam dan Jordi Torres , untuk melancarkan dua motorsikal.

Aprilia RSV4 RF

Aprilia RSV4 merupakan motosikal pengeluaran skala penuh pertama di dunia dengan enjin V4 sempit berprestasi tinggi, enjin paling revolusi dan berkuasa pernah dibina oleh Aprilia. Ia menyampaikan HP tambahan lebih dari 16 dan melintasi di ambang 200HP output kuasa maksimum, menjadikannya salah satu daripada sportbikes yang paling menggentarkan untuk menunggang.

Digabungkan dengan kerangka yang disemak semula, pengendalian yang lebih baik dan pakej elektronik yang dipertingkatkan, RSV4 bersedia untuk kemenangan, menjadi lebih berkesan di landasan dan memberi keseronokan Menunggang yang lebih baik di jalan raya.

Aprilia Tuono V4 1100

Tuono V4 1100 edisi kilang adalah digambarkan sebagai 'adrenalin dalam keadaan yang paling tulen'. Tuono V4 1100 Factory ini menonjol dengan rel baru fairing, berasal dari RSV4, tanda aras yang benar dalam reka bentuk motosikal sport.

Edisi terhad Aprilia RSV4 RF boleh didapati di dalam asas jualan harga dari RM138, 800 (termasuk GST) manakala Aprilia Tuono V4 1100 edisi kilang pula ditawarkan di dalam asas jualan harga sebanyak RM118, 800 (termasuk GST). Kedua-duanya dilengkapi dengan 2 tahun atau 20,000km pengilang jaminan.


 
 

 

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger