Vespa Sprint Baru


NAZA Premira Sdn Bhd, pengimport tunggal dan rasmi skuter Vespa di Malaysia, melancarkan model dua roda penuh gaya Vespa Sprint beberapa hari lepas bagi meneruskan populariti model Vespa S.

Pengenalan Vespa Sprint menandakan kembalinya lagenda Vespino, generasi Vespa sporty yang menerangi jalan-jalan Eropah dalam 1960an ' dan ' 70an. Walaupun jurang generasi begitu jauh, Vespa Sprint mengekalkan ciri-ciri estetik.

Walau bagaimanapun, Vespa Sprint adalah skuter baru yang dilengkapi ciri-ciri moden seperti LED siang hari, paparan digital multifunction dan rim aloi rekaan 12-inci aluminium. Cermin pandangan belakang juga telah diolah untuk lebih bergaya dengan skuter.

Vespa Sprint adalah berharga RM13, 888 (tidak termasuk GST 6%) dengan jaminan pengeluar 2 tahun atau 20,000km (yang mana datang dahulu). Ia boleh didapati dalam warna-warna menarik yang enam: Montebianco (putih), Rosso Dragon (merah), Grigio Titanio (kelabu), Blu Midnight (biru tua), kuning dan oren.

Bersempena dengan pelancaran Malaysia Vespa Sprint, NAZA Premira Sdn Bhd telah melancarkan perkhidmatan membantu Vespa, membuat Vespa jenama motosikal pertama di Malaysia menawarkan perkhidmatan bantuan kepada pelanggannya. Disokong oleh AAM bikers assist, Perkhidmatan Vespa membantu menawarkan bantuan kerosakan 24/7, Perkhidmatan tunda percuma (mengikut zon), Perkhidmatan kecil pada tempat pembaikan, Insurans Motor AAM dan perkhidmatan pemeriksaan kenderaan dan penilaian, serta kemudahan-kemudahan lain.

Pemilik-pemilik Vespa baru yang mendaftar motosikal mereka dari 1hb April 2015 dan seterusnya layak menerima percuma Vespa Assist untuk satu tahun. Vespa Assist services akan bermula dari 10 April 2015 dan seterusnya dan boleh dicapai melalui hotline (011-2203 1111).

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ


Share this article :

+ comments + 2 comments

lebih bergaya

16 April 2015 11:07 PG

lebih bersaing

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger