NAZA World Auto-Mania 2015


PETALING JAYA, 29 April 2015 – NAZA World, pengedar beberapa kenderaan paling menakjubkan di pasaran hari ini, meraikan ulangtahun ke-40 oleh hos pameran NAZA World Auto-Mania 2015 yang eksklusif. Pameran automotif telah diadakan di NAZA World Automall, Petaling Jaya, dari 24 hingga 26 April 2015.

NAZA World Auto-Mania 2015 ini merupakan usahasama antara banyak jenama Kumpulan NAZA World. 12 jenama automotif telah dipaparkan termasuk Ferrari, Maserati, Brabus, Chevrolet dan banyak lagi. Jenama motosikal yang terkenal seperti Indian Motorcycle, Victory Motorcycle, Ducati, Aprilia, Vespa dan NAZA Bikes juga telah mengambil tempat semasa acara selama tiga hari.

Dianjurkan sempena 4 dekad NAZA World dalam industri automotif Malaysia, NAZA World telah mengambil peluang untuk memberi nafas baru dalam pasaran automotif selepas pelaksanaan barangan dan perkhidmatan (GST). Oleh yang demikian, promosi Khas telah ditawarkan semasa acara selama tiga hari.

Lebih 4,000 pengunjung menghadiri acara ini, banyak bertujuan menaik taraf kenderaan mereka atau membeli yang baru. Pengunjung berkeluarga menikmati keseronokan dan Permainan, lori makanan dan zon kanak-kanak yang direka khusus untuk menghiburkan penonton yang lebih muda. Mereka juga telah dihiburkan dengan penampilan Khas 'Bumblebee' dari Transformer dan Chevy Bear.

Pelawat yang berkunjung ke NAZA World Auto-Mania 2015 juga adalah antara yang pertama di Malaysia untuk menyaksikan Chevrolet Colorado Sport serba baru dan limited-edition Chevrolet Sonic 1.6 in the metal. Pada masa yang sama, Harley-Davidson juga mengambil peluang untuk menunjuk Street 750 yang baru dilancarkan manakala Ducati mempamerkan Ducati Scrambler yang baru.Share this article :

+ comments + 4 comments

19 Mei 2015 3:02 PTG

wooow pameran yang bagus

pameran otomotif yang keren abis

8 Julai 2015 3:17 PTG

mobil masa depan

8 Julai 2015 3:18 PTG

keren abizzzzz

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger