223 Pemenang Bertuah Promosi Caltex JOURNEY™ Card Swipe and Drive!


KUALA LUMPUR, 24 April 2015: Caltex mengumumkan pemenang-pemenang promosi Caltex JOURNEY Card Swipe and Drive yang dianjurkan bersama oleh Chevron Malaysia Limited dan BLoyalty Sdn. Bhd. (BCARD), memberi isyarat promosi berjaya lagi.

Promosi, yang berlangsung untuk tempoh yang awal daripada tiga bulan, dari Disember 2014 hingga Februari 2015, telah dilanjutkan berikutan sambutan menggalakkan dan positif daripada pelanggan Caltex di seluruh negara.

Adalah banyak keseronokan yang lalu pada majlis penyampaian bagi kedua-dua set kategori pemenang Hadiah. Bagi yang 15 Januari-14 Februari, sejumlah 111 pemenang diumumkan dengan Mohd Hasif Idris, berusia 36 tahun dari Selangor, memenangi Hadiah Mazda 3 SkyActiv. Sepuluh pemenang menggondol HTC E8 yang bernilai RM1, 699 dan yang lain menerima Caltex Star Cash  bernilai RM200. Bagi 15 Februari – 14 Mac yang dilanjutkan tempoh, sejumlah 112 pemenang diumumkan dengan Ng Kok Wei, umur 24 dari Kuala Lumpur, memenangi Hadiah Utama sebuah Mazda CX-5, diikuti oleh Ahmad Bakhtiar, dari Pulau Pinang yang menang telefon pintar HTC M8 24k gold clad yang mewah. Yang tinggal 10 dan 100 pemenang menerimaHTC Desire EYE yang bernilai RM1, 699, dan bintang Caltex tunai bernilai RM200, masing-masing.

Di bawah Promosi Swipe and Drive, pemandu kenderaan dengan sama ada kad Caltex atau BCARD hanya perlu membelanjakan sekurang-kurangnya RM40 petrol di mana-mana Stesen Perkhidmatan Caltex mengambil bahagian untuk layak mengambil bahagian dan berpeluang untuk memenangi Hadiah-hadiah menarik.

Program kesetiaan Kad perjalanan Caltex, satu program yang bertujuan untuk memberi ganjaran kepada pelanggan dengan menambah nilai kepada pembelian petrol di Stesen Caltex serta pembelian di kedai-kedai rakan BCARD lain, telah dilancarkan oleh Chevron Malaysia Limited dalam perkongsian dengan BLoyalty Sdn. Bhd. pada November tahun lepas. Pada masa ini terdapat kira-kira 620,000 ahli setakat ini.

Untuk maklumat lanjut mengenai promosi Kad, sila layari www.bcard.com.my atau www.caltex.com.my


Share this article :

+ comments + 3 comments

29 April 2015 11:12 PG

siap beraing di pasaran

3 Jun 2015 12:04 PTG

kereta yang lumayan ber class

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger