Suzuki Mega Roadshow Dilanjutkan!


Selangor, Khamis, 5 Mac 2015 - Suzuki Malaysia Automobile Sdn Bhd, pengedar rasmi kereta Suzuki di Malaysia, juga telah memperluaskan lagi aktiviti Mega Suzuki kerana permintaan luar biasa. Empat lokasi-lokasi baru telah ditambah kepada kalendar, bermaksud kempen di seluruh negara yang bermula November lalu akan terus juga ke dalam tahun baru.

Di empat lokasi-lokasi baru yang akan mengambil giliran untuk Suzuki Mega Roadshow adalah:

IOI Mall bandar, Putrajaya (4-8 Mac 2015)
Gurney Plaza, Penang (13-15 Mac 2015)
Mines, Seri Kembangan (20-22 Mac 2015)
Yat rendah Plaza, Kuala Lumpur (23-29 Mac 2015)

Pelawat dan pelanggan berpotensi akan melihat lebih dekat Suzuki paling digemari seperti model Suzuki Swift, Swift Sport, Jimny, Grand Vitara, Alto dan model baru dilancarkan Suzuki S-CROSS pada Suzuki Mega Roadshow.

Pada bulan Mac sahaja, tawaran menarik rebat Wang Tunai setinggi RM8, 500 ditawarkan dan pengunjung yang memandu uji Suzuki mana-mana model di Suzuki Mega Road Show akan berpeluang memenangi RM10, 000 hadiah wang tunai.

"Suzuki Mega Roadshow telah dilanjutkan sebagai sebahagian daripada cara kita mengalu-alukan tahun makmur kambing kerana menggalakkan maklumbalas yang kami terima dari pelanggan kami. Kami berbangga dengan sokongan yang luar biasa dan akan terus berusaha untuk terus memberi nilai, prestasi dan kebolehpercayaan pelanggan kami tahu jenama Suzuki. Kami akan meneruskan inisiatif-inisiatif tersebut pada masa hadapan kerana ia adalah sinergi ini antara Suzuki dan pelanggannya yang mentakrifkan 'Cara daripada kehidupan kita!',"kata Encik Keiichi Suzuki, Pengarah Urusan untuk Suzuki Malaysia Automobile Sdn Bhd.

Senarai lengkap Rebat untuk semua model Suzuki adalah seperti berikut:

tertakluk terma dan syarat


Selain itu, pelanggan yang membeli sebuah Suzuki Swift GL dan GLX sebelum 31 Mac 2015 akan memperoleh percuma Digital Perakam Video Digital Blaupunkt (terma dan syarat-syarat yang dikenakan). Untuk maklumat lanjut, sila hubungi Suzuki Malaysia Automobile 1-300-88-6699 atau lawati www.suzuki.net.my.

Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger