Mitsubishi Outlander 2016: Imej Pertama Sebelum New York Auto Show


New York Auto Show, yang bermula bulan April, untuk itu Mitsubishi telah keluarkan Reka bentuk luaran Outlander 2016, beberapa imej-imejnya sebagai teaser. Daripada mereka, kita boleh meneka bentuk untuk D-segmen SUV yang akan dilancarkan di Tokyo.

Kerana ianya tidak jelas untuk membantu mata kasar kita untuk mengulas bahawa Mitsubishi Outlander 2016 menyediakan "100 Kejuruteraan penambahbaikan dan reka bentuk, termasuk penampilan luaran yang baru, berkuasa dan dinamik, ciri-ciri yang lebih baik dan prestasi dan pengalaman memandu yang halus." Jika kita menganggap taruhan yang diletakkan Mitsubishi oleh pengacukan teknologi, sekurang-kurangnya ini membawa kita hampir tidak dapat elakkan untuk versi PHEV.

Berpegang kepada kedua-dua imej yang dibekalkan, ia mempunyai satu hadapan yang lebih gemilang dalam generasi keempat Outlander, tanpa mengabaikan SUV yang bergaya. Di bahagian belakang, peranan yang seolah-olah mempunyai garisan kabus membawa kita kepada konsep rekabentuk yang lebih canggih.


Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger