Jaguar XF 2016 Generasi Baru Saloon British


Jaguar telah umumkan butir-butir pertama XF 2016, saloon besar jenama British sebelum diperkenalkan kepada orang ramai di Hall Of New York akan datang. Sekarang kita tahu penampilan, imej pertama dan butir-butir yang pertama model baru ini.

Estetikanya, ia mungkin mengejutkan atau mengecewakan, dan itu adalah gabungan antara mendalam rekabentuk XF sebelumnya. Bahagian depan telah berwatak mata marah dan gril baru Jaguar besar. Di belakang adalah di mana kita melihat lebih mengingatkan XE.

Ia adalah 7 mm lebih pendek dan lebih rendah 3 mm, karakter bumbung sporty sebagai watak Jaguar XF 2016 yang baru. Jenama ini memastikan bahawa ia adalah salah satu saloon yang lebih ruang tempat duduk belakang.

Gaya interior yang sportier, dan lebih-lebih lagi, peningkatan kualiti dan peralatan. XF baru lebih teknologi dan ciri-ciri maklumat seperti kawalan digital 12.3 inci atau InControl Touch Pro with 10.2-inch touchscreen.

Jaguar XF 2016 baru dibina sehingga 75% aluminium, ia telah mengurangkan berat kira-kira 190 kg berbanding model terdahulu.

Ini menyebabkan ia lebih fleksibiliti, patut berterima kasih kepada stiffer, 28%. Perjalanan gear yang optimum dan menggunakan rangkaian baru kecekapan tinggi Ingenium mekanikal. Jadi, akan menampilkan enjin diesel 2.0 dengan output kuda 163 dan 180. Diesel paling berkuasa biturbo 3 liter V6 dengan kuasa 300 Kuda.

Bagi petrol, buat masa sekarang, hanya bercakap tentang blok 380 V6 3.0 Supercharges dikaitkan dengan S. XF dilengkapi dengan gear automatik 8 kelajuan, tetapi juga ada gear manual 6 kelajuan bagi sesetengah enjin.

Jaguar XF 2016 yang baru dipertonton kepada orang ramai di Hall Of New York. Sekarang, kita perlu menunggu untuk pengeluarannya, yang mungkin lewat tahun ini. Harga masih tidak diketahui.

KLIK UNTUK BESAKAN IMEJ

 
 
Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger