Cabaran FERRARI ASIA PACIFIC SEPANG 2015 - Steve Wyatt, Ziad Ghandour & Jin Xin Menang Di Litar Antarabangsa Sepang


Satu daripada dua perlumbaan pusingan pertama Ferrari cabaran Asia Pasifik telah berlangsung semalam di bawah langit yang terang dan cerah di Litar Antarabangsa Sepang dengan banyak tindakan yang mendebarkan.

Mendominasi pusingan pertama kelas Trofeo Pirelli adalah Steve Wyatt dari Australia, yang selesai dalam masa berlumba yang menarik dari 36:26.774. Bermula di petak pertama, Wyatt memegang kukuh sepanjang perlumbaan, pemarkahan perlumbaan pusingan masa terpantas dari 2:14.889 dan meningkatkan jarak beliau di hadapan Philippe Prette dari Hong Kong yang menduduki tempat kedua. Persembahan ketiga adalah Renaldi Hutasoit dari Indonesia.

Di dalam kelas Pirelli AM, pemenang adalah Ziad Ghandour dari Lubnan yang selesai perlumbaan di 36:44.601, 17.827 saat di belakang keseluruhan pemimpin Wyatt. Tempat kedua untuk kelas ini adalah Voravud Bhirombhakdi dari Thailand, diikuti oleh Xu Wei China.

Dalam klasifikasi Coppa Shell, Jin Xin dari China adalah pemenang dan terus membawa beliau ke bendera chequered. Kedudukan podium dua lain pergi ke Ken Seto dan Tadakazu Kojima, kedua-duanya dari Jepun.Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger