Toyota Auris Facelift Bakal Dipertonton Di Geneva 2015


Geneva Motor Show tahun 2015 adalah tempat yang dipilih oleh Toyota untuk memperkenalkan dua produk baru. Kira-kira dua muka kereta pada setiap segmen iaitu sedan D, Toyota Avensis, dan kedua model yang direkasemula segmen C, Auris Toyota.

Pada 3 Mac mendatang kita tahu berita bahawa terdapat pilihan Toyota Auris baru sebagai Auris Touring Sports dimasukkan ke dalam rangkaian. Tiga imej telah didedahkan, aspek-aspek reka bentuk semula ini, di mana dilihat imej-imej seakan Avensis diperbaharui.

Kita boleh menghargai reka bentuk baru roda aloi. Di bahagian belakang tidak diterbitkan imej, tetapi ia adalah logik untuk menjangkakan perubahan pada lampu belakang dan mungkin rekaan semula bumper belakang.

Di dalam terdapat beberapa perubahan, seperti warna hitam piano, lohong udara tepi berbentuk turbin dan tengah boleh ubah. Skrin sentuh dengan jam digital kini diintegrasikan ke dalam pilihan reka bentuk semula ini. Kawalan bagi mengawal iklim dan kawalan stereng juga baru.

Toyota akan mempersembahan Auris baru untuk tatapan umum dengan semua jenis enjin yang baru. Versi hibrid, yang akan kekal dalam julat yang terlaris dengan lebih daripada 50% daripada jualan, tetapi versi minyak dan diesel akan diubahsuai, bakal lebih cekap. Tiada butiran tentang enjin-enjin yang baru.

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJShare this article :

+ comments + 3 comments

25 Februari 2015 10:42 PG

sangat inginn memiliki

25 Februari 2015 10:42 PG

tampilan yang keren

25 Februari 2015 10:43 PG

saingan dengan mobilio

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger