SPYSHOTS : Rekaan Audi R8 2015 Tersebar!


Pembaharuan utama Audi untuk di Geneva Motor Show 2015 adalah Audi R8 2015. Walaupun mereka masih rahsia mengenai penampilan dan spesifikasi teknikal sebelum acara pelancaran, seolah-olah seseorang telah ingin berkongsi dalam talian mengenai model baru R8 ini.

Pengguna Instagram dreboog telah memapar gambar yang seolah-olah Audi R8 2015 yang berada di Lif. Walaupun gambar itu tidak membenarkan untuk melihat kereta secara terperinci terlalu banyak, rekaan sempurna dapat dilihat pada bahagian sudut hadapan, ada yang mengingatkan saya tentang konsep Audi Sport  quattro.

Jika pandangan yang lebih teliti, kita melihat bahawa sideblades telah jadi ciri-ciri Audi R8, memberi laluan kepada trim masukan udara, lebih mudah, kecil dan tidak mengganggu. Setakat sekarang, ini adalah hanya imej pertama yang berjaya dicuri.

Ada juga mengatakan sekarang bahawa anda melihat dan memang benar bahawa saiz kereta ini kelihatan lebih kecil daripada Audi R8 semasa. Ianya mungkin satu Audi R5 atau sesuatu seperti itu? Sama-sama kita nantikan pelancarannya nanti.
Share this article :

+ comments + 1 comments

Tanpa Nama
10 Februari 2015 4:53 PTG

rekaan yang cukup kemas!

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger