Musim Baru Aprilia MotoGP Dengan Tiga Ujian Di Hari Pertama Bermula Positif Untuk Pasukan Yang Diketuai Oleh Melandri Dan Bautista


Dengan tiga hari ujian di landasan Valencia, pengembaraan Aprilia MotoGP akhirnya bermula. Aprilia hadir untuk ujian di litar Ricardo Tormo, memberikan kita rasa Gresini Racing team yang akan bertanding dalam Kejohanan MotoGP 2015 pada Itali Bikes.

Melandri dan Bautista melemparkan kaki lebih jentera Aprilia MotoGP buat kali pertama, yang dilengkapi dengan injap pneumatik secara elektronik dikawal pengedaran enjin yang baru.

Selepas 4 tahun dalam Kejohanan Superbike, Melandri mempunyai isu tambahan bagi bersembuh kebiasaan dengan tayar Bridgestone dan brek karbon. Dan supaya matlamat untuk percutian pertama ini adalah untuk membina pengalaman, dimasukkan ke dalam banyak pusingan dan mengumpul data seberapa banyak yang mungkin. Walau bagaimanapun, ini tidak berlaku kekurangan petunjuk yang positif, terutamanya dari segi potensi – dan oleh itu kemungkinan untuk pembangunan – jentera dan janakuasa.
Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger