Chevrolet Bolt Dapat Mencapai Pengeluaran Pada 2016


General Motors telah memperkenalkan dua rangkaian baru elektrik. Di satu sisi adalah Chevrolet Volt generasi kedua, saloon untuk elektrik dan lain-lain, Chevrolet Bolt EV. Ia seolah-olah bahawa terdapat satu huruf sahaja perbezaan antara kedua-dua, tetapi hakikatnya bahawa terdapat unsur lain yang membezakan, sebagai fakta bahawa Volt adalah masih sebuah prototaip, elektrik tulen atau hanya fokus.

Chevrolet Bolt EV telah dibentangkan sebagai sebuah prototaip di Detroit terakhir, tetapi tidak lama lagi akan terlaksana. Menurut sumber pada Reuters, 2016 adalah merupakan tahun General Motors merancang untuk memulakan pengeluaran model ini, khususnya pada bulan Oktober untuk mencapai pasaran pada awal tahun 2017.

Dengan ini model baru Chevrolet hadir untuk bersaing dalam pasaran baru, pesaing elektrik kurang daripada $ 30,000, yang akan cuba untuk berdiri dengan Nissan Leaf dan lain-lain yang lebih mahal seperti mungkin BMW i3.

Dilaporkan, Chevrolet Bolt dan saudaranya untuk Eropah, Opel akan dipasang di kilang di Orion, kini bekerja di bawah kapasiti dan di mana Chevrolet Sonic dan Buick Verano dikilangkan. Pengeluaran dianggarkan antara 25,000 dan 30,000 unit setiap tahun. Tahun lepas 18,800 unit generasi pertama Chevrolet Volt dijual.


Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger