Vespa LT150 3V IE Baharu

 
Apabila kita memikirkan perkataan 'muda', kualiti-kualiti yang deskriptif, bergaya, bersemangat dan dinamik datang ke fikiran. Itulah apa yang dibawa kepada Vespa LT150 3V IE baru.

Dalam menjaga berikut momentum pelancaran Vespa Primavera, NAZA Premira Sdn Bhd, pengimport tunggal dan rasmi skuter Vespa di Malaysia, berazam memperkenalkan keluarga skuter Vespa, Vespa LT 150 3V IE. Dengan kehadiran Yang Berhormat Datuk Seri Mustapa Mohamad, Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri, Datuk Wira Hj. SM Faisal Tan Sri SM Nasimuddin, Pengerusi Eksekutif Kumpulan & CEO Kumpulan, NAZA World Group Of Comanies, Encik Simone Niccolai, Pengarah Urusan Piaggio Asia Pacific Ltd dan Mario Sammartino, Duta Itali ke Malaysia.

Melalui 68 tahun evolusi, Vespa sentiasa di kelas dalam kesederhanaan dan tinggal teras dan flair vintaj yang asal. Vespa LT 150 dihidupkan oleh enjin 3 injap silinder tunggal sejukan udara dengan suntikan bahan api elektronik, new bore dan strok dan crankshaft mengurangkan geseran. Versi terbaru LT Vespa 150 mengekalkan DNA Vespa Reka bentuk yang unik, telah halus dipertingkatkan dan digabungkan dengan teknologi terkini Piaggio memberi skuter premium yang inovatif, bergaya dan pilihan yang ideal untuk penunggang baru..

LT 150 dipasang dengan enjin sejukan udara 3V dengan suntikan bahan api elektronik, lebih ringan berbanding dahulu dan menyediakan geseran menurun dan dinamik bendalir yang bertambah baik - pada asasnya memberikan prestasi yang lebih tinggi dan lebih baik bahan api ekonomi (kira-kira 30% lebih baik berbanding generasi terdahulu). Enjin IE 3V mencecah aras bahan api 55km/l pada 50km/j kelajuan malar.

Model ciri-ciri dua berwarna pelana ini dengan logo Vespa yang berwarna-warni. Lampu bulat lengkung yang menyerlah dan perisai belakang cetakan timbul, tempat meletak kaki, dan hitam yang meliputi sisian berada dalam keharmonian yang sempurna dengan cermin pandangan belakang, pelana dan RIM.

Vespa LT150 3V IE boleh didapati dalam dua warna (merah dan oren) dan berharga RM9, 888 (asas harga jualan).
 
KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ
 Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger