Opel Karl - Kecil Tetapi Luas


Kecil tetapi luas, dinamakan hanya Karl. Nama ini sebenarnya satu penghormatan kepada anak kepada pengasas syarikat itu. Bakal pembeli akan dapat menjadi pemilik sebuah kereta 3.68 m panjang yang menarik dengan lima pintu, sehingga lima orang. Selain itu, ia turut dilengkapi dengan pelbagai teknologi dalam bidang keselamatan, keselesaan dan sistem maklumat hiburan.

Karl mendapat kuasa ultra-moden-liter, tiga silinder enjin petrol generasi terkini. Karl, ADAM dan Opel Corsa akan memberikan portfolio yang paling menarik segmen kereta kecil, dari musim panas tahun 2015, yang juga akan menjadi yang paling muda di pasaran. Ketiga-tiga model mungkin memenuhi semua keinginan. Ringkas, menarik dan berkarakter - nama Karl yang mencerminkan sifat-sifat yang paling menarik. Opel Karl adalah kereta yang sesuai untuk pelanggan yang mementingkan harga yang mahu kebolehgunaan setiap hari digabungkan dengan keselesaan dan teknologi moden. "

Walau bagaimanapun, perkara yang paling penting ialah: Opel Karl bukan sahaja kelihatan baik, ia sangat mengagumkan dengan nilai dalaman. Di bawah hud, ia mempunyai generasi terkini teknologi Opel dengan enjin petrol 1.0 Ecotec dengan 55 kW / 75 hp, ultra-moden tiga silinder dengan budaya kerja dan kecekapan yang mengagumkan, transmisi lima kelajuan. Casis dan sistem stereng Karl telah dibangunkan bagi memastikan tahap keselamatan yang tinggi dan keselesaan, yang ada di dalam kelas atasan.

Oleh itu, Karl akan dilengkapkan dengan beberapa sistem dari segi keselamatan dan keselesaan pelanggan biasanya tidak akan mengharapkan dalam julat harga ini, dan Opel akan sekali lagi menyampaikan teknologi ultra-moden pada harga yang berpatutan. Selain standard ESP dengan kawalan cengkaman, ABS dengan elektronik agihan kuasa brek dan bantuan kepada bukit (Hill Start Assist), yang menghalang pergerakan kereta ke belakang apabila bermula, Karl boleh dilengkapi dengan sistem tambahan amaran tersebut sebagai lorong (Lane berlepas Amaran). Sensor depan kamera yang mengimbas jalan raya hadapan, memberi amaran kepada pemandu penggera boleh didengar dan cahaya kuning berkelip pada panel instrumen apabila kenderaan tanpa niat pemandu keluar daripada lorong.

Karl juga mempunyai pemanduan mod bandar (mod City), pengaktifan yang menekan butang meningkatkan kuasa membantu untuk stereng. Sistem ini telah wujud dalam Adam dan Corsi. Di samping itu, sistem yang membantu di tempat letak kereta (Park Assist). Kawalan pelayaran dengan kelajuan penghad menyediakan memandu dalam had laju, yang adalah membantu besar dalam kesesakan lalu lintas dan kawasan larangan 30 km / h. Lampu kabus menjamin cahaya yang lebih baik dalam keadaan sukar melihat.

Senarai pilihan yang berkaitan dengan keselesaan, keselamatan dan bantuan disediakan untuk Karl, boleh diteruskan selama-lamanya. Pilihan tempat duduk depan dipanaskan dengan kulit-berpakaian dipanaskan stereng menyediakan kehangatan menyenangkan di musim sejuk. Pada musim panas hari boleh menjadi lebih untuk dinikmati dengan tingkap bumbung pilihan.

Dari perkara di atas, model Opel terkecil, yang akan melengkapkan tawaran jenama Jerman dalam segmen kereta kecil dengan musim panas akan datang, pada masa yang sama boleh dikatakan dicintai dan disenangi kerana praktikal, dan pada harga di bawah 10.000 €.

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ

 
 
 
 
 
 

Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger