Jaguar XE Dengan Enjin Diesel 2.0 Liter 180 hp


Jaguar pada 8 September di London yang lalu telah mengadakan tayangan perdana dunia XE sedan baru (yang tidak lama lagi akan dapat lihat di Paris), dan dalam pada itu ia telah mengumumkan beberapa butiran baru pada bahagian pelbagai enjin.

Malah, selain yang telah diumumkan enjin diesel 2.0 liter dengan 163 kuasa kuda dan 380 Nm tork (satu penggunaan bahan api purata hanya 3.7 l / 100 km dan pelepasan CO2 daripada 99 gram setiap km), dan akan menawarkan versi yang lebih berkuasa daripada diesel, dan dengan 180 hp dan 430 Nm.

Jaguar kini telah tidak dilaporkan data penggunaan dan pelepasan CO2 dalam versi yang lebih kukuh, tetapi adalah dijangkakan bahawa nombor-nombor ini tidak akan banyak berbeza daripada varian yang rendah dengan 163 hp.

Pelbagai enjin biasanya akan menemui dua 2.0 liter empat silinder enjin petrol turbo dan 3.0 liter enjin petrol V6 dengan supercharger dan 340 hp (versi akhir Jaguar XE 0-60 mph / 96 km / h dalam 4 9 saat dan boleh melakukan el. terhad 250 km / h).  Juga, Jaguar XE disediakan yang baru enam kelajuan transmisi manual dan dinaik taraf lapan kelajuan transmisi automatik ZF.
Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger