Honda CR-V Facelift Di Paris Motor Show


Selepas dikeluarkan imej rasmi baru dan butiran mengenai versi Amerika yang direka bentuk semula, kini Honda CR-V muncul dalam gambar pertama varian SUV Eropah . CR-V Facelift akan dipenonton di Eropah di Paris Motor Show, dan jualan akan bermula pada akhir tahun ini (pengeluaran akan terus mengambil tempat di Swindon di UK). 

Sebagai peringatan, generasi Honda CR-V semasa adalah dijual dari 2011, dan ia kini direka semula dan berbeza terutamanya pada panel hadapan (lampu LED, lampu kabus, gril dan bumper yang berbeza), sebuah bumper belakang direka semula dan lampu, roda aloi, reka bentuk baru dan beberapa perubahan kecil di kawasan dalaman. 

Terdapat juga 1.6 i-DTEC empat silinder enjin diesel dengan 158 hp dan 350 Nm tork, serta penghantaran devetostepeni baru automatik. Enjin diesel menggantikan enjin sebelumnya 2.2 liter i-DTEC , digabungkan dengan enam kelajuan gearbox manual, mengeluarkan kurang daripada 130 gram CO2 setiap km (versi baru dengan pelepasan CO2 automatik kurang daripada 135 g / km). 

CR-V Eropah akan menawarkan 1.6 i-DTEC enjin diesel yang lebih rendah dan dengan 118 hp dan 2.0 i-VTEC enjin petrol, bergantung kepada versi enjin boleh didapati dengan front-drive dan all-wheel drive.
Share this article :

+ comments + 2 comments

1 September 2015 11:12 PG

stylenya keren banget

1 September 2015 11:13 PG

sebuah mobil idaman

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger