Ford C-Max Facelift


Selepas Focus yang diperbaharui (termasuk Focus ST baru-baru ini dilancarkan), dan yang baru S-Max, Ford sedang bersedia untuk membentangkan versi direka semula daripada C-Max model. Ini adalah gambar pertama disahkan.

Seperti Ford Mondeo baru dan S-Max, diubahsuai Fiesta dan Focus, dan restyled C-Max terutamanya dibezakan oleh hadapan yang berbeza dengan topeng yang besar, rekaan semasa jenama di bahagian depan, lampu belakang dan bumper, serta dua warna baru (Caribou Grey dan Red Rush red).

Juga, terdapat perubahan di bahagian dalaman dengan stereng baru (pilihan dengan pemanasan), konsol tengah diubah suai, bahan-bahan berkualiti tinggi, dan juga skrin sentuh 8 inci dan Ford SYNC sistem 2. Perlu disebut, dan suspensi disemak dan stereng yang lebih baik.

Pelbagai enjin, 1.0L EcoBoost enjin petrol dengan 100 hp dan 125 hp, dan versi 1.5 EcoBoost dengan 150 hp dan 180 hp 1.5 TDI enjin diesel dengan 95 hp dan 120 hp, dan 2.0 TDI dengan 150 hp.

Promosi rasmi akan diadakan Paris Motor Show akan datang, dan jualan akan bermula pada awal tahun depan (merangkumi C-Max lima kerusi dan Grand C-Max tujuh kerusi).

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ


 
Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger