Jepun Mempertimbangkan Insentif Kereta Hidrogen


Tidak ada perkara seperti makan tengah hari percuma. Walaubagaimanapun, ia boleh menjadi kemungkinan di Jepun, dengan penawaran kereta hidrogen percuma .  Kita tahu kerajaan Jepun sedang banyak menyokong kenderaan hidrogen kerana ia akan menyediakan kira-kira $ 20,000 bernilai insentif kepada bakal pelanggan daripada harga kenderaan $ 69,000 . 

Pihak kerajaan-kerajaan tempatan seperti Aichi wilayah Toyota City juga membekalkan satu lagi tambahan insentif $ 10,000, daripada jumlah itu pengguna hanya mengeluarkan kos yang boleh mencecah kurang daripada $ 40,000 untuk kereta hidrogen jenama Toyota. 

Kita tidak tahu dengan pasti bahawa kereta H2 percuma akan berlaku, tetapi dengan bermula jualan Toyota pertama musim bunga akan datang ( mungkin dinamakan Mirai ), ia boleh berlaku. Honda juga akan menyusul usaha Toyota untuk kenderaan hidrogen bahan api-sel sendiri. 

Kes untuk kereta percuma masih agak lemah. Automotive News, memetik penerbitan perniagaan Nihon Keizai, melaporkan bahawa kerajaan Jepun telah memberi idea subsidi kenderaan untuk pengguna awal hanya untuk mendapatkan beberapa momentum untuk jenis ini. ini satu insentif yang cukup baik kerajaan Jepun untuk rakyatnya.

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ

Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger