SPYSHOT : Chevrolet Camaro 2016


Spyshot pertama Generasi keenam Chevrolet Camaro 2016 telah berjaya ditemui. Walaupun imej dirakam dari jauh dan tidak begitu jelas, tetapi cukup baik untuk melihat bentuk kereta dan maklumat yang menarik, seperti sepasang intake pada hud, roda besar dan spoiler di bahagian belakang . 

Kemunculan luar Camaro baru pasti akan menjadi sesuatu yang akan menarik perhatian kepada model ini, tetapi ia bukan satu-satunya perkara yang akan berubah, perubahan besar dijangka di bawah hud, dan juga sebagai platform baru. Enjin dari model semasa 3.6 V6 sepatutnya muncul dalam model baru, dengan 323 hp atau lebih.

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJShare this article :

+ comments + 1 comments

20 September 2016 5:58 PG

Hello,
Ini adalah untuk memaklumkan kepada orang ramai bahawa Encik Douglas peters, pemberi pinjaman pinjaman peribadi adalah untuk membuka peluang kewangan untuk sesiapa yang memerlukan bantuan kewangan. Kami memberi pinjaman pada kadar 2% kadar faedah kepada individu, perniagaan dan syarikat di bawah terma dan syarat yang jelas dan mudah difahami. hubungi kami hari ini melalui e-mel: (petersdouglas488@gmail.com)

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger