Rekaan Generasi Akan Datang Kia Sorento Didedahkan!


Sebelum ini, kita telah melihat beberapa spyshots dan mendengar banyak khabar angin yang membayangkan kedatangan generasi akan datang Kia Sorento. Dalam perkembangan terbaru, beberapa lakaran reka bentuk telah bocor dalam talian oleh Kia World.

Muncul lebih berani daripada model sebelum ini, Kia Sorento baru mempunyai lelaran terbaru jeriji 'hidung harimau' dan lampu hadapan meleret ke belakang, kelihatan daripada Kia Carnival baru-baru ini. Pelapisan badan plastik, garis sisi disemak semula, dan reka bentuk belakang yang segar dilengkapi dengan lampu ekor baru, bumper belakang restyled dan tailpipes dual ekzos baru. 

Kia masih belum mendedahkan butiran powertrain, tetapi crossover yang akan datang dilaporkan menawarkan beberapa pilihan enjin yang berbeza, termasuk 3.3 liter GDI V6, sebuah 264hp 2.0 liter turbocharged dan 2.2 liter CRDi diesel Euro 6 untuk pasaran Eropah. Sorento baru juga dikatakan disokong oleh platform yang sama seperti Kia Carnival baru, walaupun ia mungkin disesuaikan dengan termasuk sistem all-wheel-drive. 

Seterusnya generasi Kia Sorento ini dijangka akan diumumkan di Korea pada bulan September, sebelum membuat perjalanan ke Los Angeles Auto Show untuk debut di Amerika Syarikat pada bulan November 2014.


Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger