Imej Smart Fortwo Dan Forfour 2015 Didedahkan


Gambar-gambar rasmi Smart fortwo baru dan ForFour telah muncul di khalayak ramai. Kereta dengan pacuan roda belakang, dan berkongsi kira-kira 70% daripada bahagian-bahagian dengan generasi baru Renault TWINGO yang  diperkenalkan baru-baru ini . Fortwo dan ForFour mempunyai akhir hadapan yang sama (jeriji, lampu, bumper), manakala perbezaan terbesar tentu saja adalah bahawa ForFour mempunyai beberapa pintu dan ruang untuk empat penumpang. 

Perlu diingatkan dan luas dalaman dua nada dengan bahan-bahan yang berkualiti tinggi dan stereng (beberapa versi akan mempunyai panel LCD), lampu LED siang hari, reka bentuk baru roda aloi. Enjin 1.0-liter dengan 51 kW / 70 hp dan 91 Nm dan 0.9-liter turbo trocilindra┼í yang membangunkan 66 kW / 90 hp dan 135 Nm. Akan ada versi Brabus dengan "lebih daripada 74 kW / 100 hp", manakala akhir 2015, Atau awal 2016 menjangkakan untuk fortwo elektrik EV. 

Dipadankan dengan kelajuan transmisi manual dan pilihan atau enam kelajuan dwi-klac. Saiz Fortwo baru panjang 2629 mm dan 1659 mm lebar (+ 100 mm), dan ForFour adalah panjang 3490 mm, lebar dan tinggi adalah sama seperti dalam fortwo, dan jarak roda adalah 2494 mm.

SMART FORTWO
[klik untuk besarkan imej]

 

 
 


SMART FORFOUR
[klik untuk besarkan imej]

 
 


Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger