Pameran Bergerak Honda Jazz 2014 , Tempahan Kini DibukaHonda Jazz 2014 kini telah dibuka untuk tempahan sejak semalam, Pihak Honda kini mengadakan pameran bergerak untuk memperkenalkan Honda Jazz 2014 ini.

Pameran bergerak itu akan menyaksikan Honda Jazz baru di seluruh negara dari sekarang sehingga 15 Julai. Ia hanya satu Jazz V yang akan membuat roadshow tersebut. Walau bagaimanapun, melihat secara teliti mungkin sedikit rumit dengan kereta yang diletakkan dengan cara ini . Mungkin ini cara menggoda pelanggan. 

Honda Jazz 2014 akan boleh didapati dalam tiga varian - 1.5 S, 1.5 E dan 1.5 V, dalam susunan dari segi tahap peralatan dan harga yang dijangkakan. Ini adalah agak menarik kerana ia bermakna Honda Malaysia kini menjadikan Jazz sebagai model pasaran semasa seperti Honda City, yang juga mempunyai pelbagai peringkat peralatan. 

Menjanakan Honda Jazz baru adalah SOHC 1.5 liter i-VTEC menghasilkan 120 PS pada 6,600 rpm dan 145 Nm tork pada 4,600 rpm. Enjin ini mendorong roda depan menerusi kotak gear Honda Earth Dreams CVT - dasarnya enjin yang sama dan kotak gear kombo seperti dalam Honda City baru.

Jika anda ingin lihat Honda Jazz dengan lebih dekat, berikut adalah paparan imej jadual pergerakan roadshow Honda Jazz 2014 ini.

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ

sumber gambar LiveLifeDrive
Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger