Suzuki N-4 SUV Kompak


Suzuki seolah-olah mempunyai rancangan besar untuk konsep iV-4 , yang akan menimbulkan SUV kompak untuk pasaran global. Idea ini telah pun ditunjukkan di Frankfurt, utiliti ini mesti dilancarkan secara rasmi di Paris Motor Show 2014.

Di samping itu, Suzuki juga akan menghasilkan N-4 di Eropah , dengan mengambil kesempatan daripada kilang mereka di Hungary. Dengan 4.21 m panjang, lebar dan 1.85 1.66 tinggi , model sesuai dengan sempurna ke dalam salah satu daripada segmen paling pesat berkembang di pasaran Eropah, seperti pada tahun 2008 , bersaing Captur , Mokka , Duster , Juke , Fiat 500x , antara lain.

Di sini di Brazil operasi adalah di tangan Suzuki Souza Ramos dan Pactual bank. Syarikat itu telah berkata ia akan membuat satu lagi model di negara ini , berikutan orientasi semasa pertaruhan dalam segmen utiliti. Tambahan pula model Vitara bukan lagi line-up. N-4 menggunakan enjin 1.6 liter 136 hp (yang sama digunakan dalam Swift Sport) dan dipasang di negara ini, akan menjadi satu lagi SUV kompak di Brazil.

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ
Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger