Toyota Yaris / Vitz Facelift 2014


Menurut perangkaan rasmi , perubahan Yaris diubahsuai terutamanya dibuat di hadapan melibatkan lampu dan bumper. Perubahan kecil telah mengalami bahagian akhir ( grafik lampu ), dimodenkan dengan bahan-bahan berkualiti tinggi dan pengasingan bunyi yang lebih baik, dan dijangka menjadi lebih mewah.

Versi RS Sport ditawarkan dengan enjin petrol 1.5 liter , yang akan menggabungkan luaran yang lebih agresif, roda aloi baru dan dalaman lebih sporty. Di Jepun , tawaran itu juga termasuk 1.0L dan 1.3L petrol enjin dan versi 4WD.

Sebagai peringatan, di Eropah, Yaris (3.9 meter panjang , 251 cm jarak roda ) menawarkan enjin petrol 1.0L dengan 69 HP dan 1.33L dengan 99HP , serta dengan dan 1.4L turbo - enjin diesel dengan 90HP .

Tawaran Yaris Hybrid , yang menggabungkan enjin petrol 1.5 liter dan motor elektrik, dan mempunyai output gabungan 100hp . Penggunaan purata versi data kilang ialah 3.5 l/100 km dan pelepasan CO2 79 gram bagi setiap kilometer.

Toyota Yaris akan berada dalam musim panas tahun 2014. Akan sangat diubah. Gaya segar , dalaman yang dipertingkatkan , ciri-ciri memandu dinamik di kalangan yang paling kuat "pemain " dalam segmen B yang sangat kompetitif.

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ

 
 
 


Share this article :

+ comments + 1 comments

Tanpa Nama
24 April 2014 4:35 PTG

bila nk sampai pasaran malaysia?

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger