Toyota Levin Untuk Pasaran China


Laporan daripada China mencadangkan bahawa akan ada dua versi berbeza daripada Corolla dijual di pasaran tengah dinamakan Levin datang dari Guangqi-Toyota, manakala FAW-Toyota (Toyota usaha sama di China) akan menjual Corolla yang serupa dengan Corolla Altis ( ASEAN dan Eropah ). Mungkin bekas akan disasarkan kepada pembeli muda manakala yang kedua akan bertujuan untuk set yang lebih konservatif.

Guangqi-Toyota Levin mempunyai wajah yang berbeza dari Corolla Amerika Syarikat dan Corolla Altis ASEAN . Ada jeriji depan nipis dengan satu kepingan krom yang besar yang terus dari atas lampu depan baru- (kelihatan kacukan antara Corolla Amerika Syarikat dan Corolla Altis ASEAN ). Lower intake adalah trapezoid berbentuk seperti bukan Corolla S-gred AS , tetapi ciri-ciri yang di kelilingi krom.

Belakang Levin adalah agak sama dengan Corolla Amerika Syarikat - but dan bumper belakang yang sama. Walau bagaimanapun, logo Toyota di sini telah dipindahkan bagi tapak krom yang besar yang merapatkan lampu belakang. Panjang, lebar, tinggi dan jarak roda adalah masing-masing 4,630, 1,775, 1,480 dan 2,700 mm - 20 mm lebih pendek (mendatar) dan 25 mm tinggi (menegak) daripada Corolla Amerika Syarikat, dan 10 mm lebih panjang (mendatar) dan 20 mm tinggi (menegak) daripada Altis kita. 

Interior? Cukup banyak status quo, walaupun jam digital duduk di sebelah kanan lubang udara, dan bukannya seperti dalam Altis , dan kereta ini mempunyai susun atur dail instrumen berkembar seperti Corolla 2.0V kita ( dua susun atur boleh didapati di peringkat global). Menurut laporan Cina, Guangqi-Toyota Levin akan datang dengan pilihan sebanyak 1.6 dan 1.8 liter enjin, ditambah manual lima kelajuan dan kotak gear CVT.

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJShare this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger