INFINITI Q70 Menambah Panjang Jarak Roda , Kelihatan Segar Bagi 2015


Selepas semua kerja yang dilakukan untuk Q50 , INFINITI akhirnya diberi perhatian kepada sedan utama , Q70. INFINITI telah menjangkau kereta piawai 114.2 inci jarak roda dengan 120.1 inci, memanjangkan kereta 7.3 inci keseluruhan. Hampir keseluruhan peningkatan jarak roda itu khusus ruangan untuk kaki tempat duduk belakang, dengan peningkatan yang tinggi sebanyak 5.6 inci keseluruhan. Bagi kesan regangan mempunyai kepada rupa paras bakal Q70 ini.

Ia adalah satu perubahan baik dari bahagian yang dilengkapi dengan kelihatan segar Q70 yang berwajah baru . Hadapan baru dan taillights adalah perubahan terbesar , dengan LED penuh di belakang dan LED di hadapan. Dua gerbang jeriji . Dalam kabin, kualiti bahan kelihatan kekal memberangsangkan dengan trim INFINITI warna cool silver-dust wood ini ditunjukkan seperti dalam imej akhbar.

Tidak banyak perubahan mekanikal. Asas 3.7 -liter, VQ37 V6 masih mengepam keluar 330 kuasa kuda dan 270 paun- kaki tork , manakala V8 5.6 liter mengekalkan 420 kuda dan £ 417 -kaki. Kedua-dua enjin ini boleh didapati di panjang jarak roda (walaupun V8 hanya akan pam keluar 416 hp dan 414 lb- kaki) , manakala tujuh kelajuan automatik kekal penghantaran tunggal di seluruh papan. Sementara itu, Q70 Hibrid, akan kekal item pendek jarak roda .

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ
Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger