Hyundai Sonata 2015


Ketua Pegawai Eksekutif bagi Hyundai Amerika Utara Dave Zuckowski membuka lembaran 2014 dengan Sonata yang direka bentuk semula di New York Auto Show, Bukan sahaja satu era baru kepimpinan negeri bagi syarikat itu, tetapi juga yang baru, arah reka bentuk yang lebih matang untuk kenderaan pasaran semasa.

Rekaan garis swooping lama , yang meraih perhatian kita kepada generasi sebelumnya. Mereka telah digantikan dengan tepi lurus dan sudut lebih keras, yang paling ketara di sepanjang beltline kereta. Jeriji lebih halus lebih besar dengan pengambilan udara yang luas membawa kereta di jalan. Roofline yang lebih curam , quad krom disebut-sebut pelabuhan ekzos dan garisan di belakang. Lampu direka semula dalam penampilan yang lebih tampan dengan warna oren seksi.

Di bawah hud, enjin tetap sama - 2.4 liter empat silinder dan 2.0 liter turbo empat. Kemas kini tambahan termasuk direka semula dan lebih besar dalaman , Hyundai berkata amat menekankan ergonomik dan keselesaan, platform yang lebih tegar , pelbagai ciri-ciri keselamatan baru dan banyak berteknologi baru dan infotainment kemas kini, termasuk smart trunk.

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ

 


Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger