Honda Concept B Dan Honda Spirior Concept


Honda baru-baru ini mengumumkan bahawa pameran auto tahun ini di Beijing memperkenalkan dua kenderaan konsep baru. Yang pertama ini adalah B Concept yang berfungsi sebagai model pengeluaran masa depan yang direka khas untuk pasaran China dan Honda mengatakan bahawa telah dibangunkan terutamanya untuk pembeli muda. Model siri akan muncul dalam kira-kira dua tahun , dan akan menawarkan "sangat menyeronokkan untuk memandu, " dan versi hibrid.

Konsep Honda lain untuk persembahan di Beijing, Spirior , ia akan menjadi generasi baru sedan Spirior ( Spirior namanya berasal dari semangat perkataan Inggeris atau unggul). Spirior akan menghasilkan di Dongfeng Honda China, dan diumumkan sebagai sedan sukan premium untuk pasaran China. 

Dari pendahulu eponim (yang sebenarnya adalah versi Cina dalam perjanjian ) dibezakan dengan reka bentuk moden, keselamatan yang dipertingkatkan , dalaman roomier , ekonomi yang lebih baik, prestasi yang lebih baik dan teknologi yang lebih maju. Jualan harus bermula pada bulan November tahun ini, naik daripada 2.0 liter dan 2.4 liter enjin petrol . 

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ

 
 

Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger