Ford Mustang Edisi Ulang Tahun ke-50


Lima puluh tahun lalu, iaitu minggu ini , Ford Mustang memulakan kerjaya pertama kali di Pesta New York Dunia. Dan untuk meraikan , Blue Oval menawarkan edisi khas, Edisi Ulang Tahun ke-50 Mustang 2015, yang membuat kemunculan sulung di New York Auto Show. Ia akan menjadi edisi terhad , dengan hanya 1,964 contoh edisi khas Mustang dijadualkan akan dikeluarkan (nombor yang dipilih bertepatan dengan ' tahun pertama Stang ini dalam pengeluaran ).

Edisi Ulang Tahun ke-50 adalah berdasarkan kepada Mustang GT 2015 dengan Pek Prestasi, dan hanya boleh didapati dalam dua warna: Kona Blue , atau Wimbledon White (gambar) . Sekiranya anda memilih untuk enam kelajuan automatik, anda akan mendapat perbezaan belakang terhad -slip dengan 3.55:1 nisbah akhir - memandu ( kereta ulang tahun ke-50 adalah satu-satunya cara untuk mendapatkan ' Stang slushbox lengkap dengan Prestasi pek ). 

Memilih enam kelajuan kotak manual ' akan terdapat kebezaan Torsen dengan nisbah 3.73:1 . Semua kereta ulang tahun ke-50 akan disokong oleh Ford 5.0- liter, beraspirasi semulajadi V8, dianggarkan menghasilkan lebih daripada 420 kuasa kuda dan 390 paun- kaki tork pada Mustang 2015.

Di dalam, ada cashmere-stitched, leather-wrapped steering wheel, dengan terperinci yang sama didapati di instrument panel, shift boot, door inserts, seats, and center armrest. Kulit dua tona / upholsteri hitam juga merupakan sebahagian daripada pakej ulang tahun ke-50 , dan sudah tentu , ada satu logo khas di kerusi .

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ
Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger