Taman Tema Ferrari Dibangunkan Di Sepanyol


Jika anda merancang untuk melawat Barcelona bila-bila masa selepas 2016 , jangan lupa untuk melawat ke Ferrari Land , berjumlah € 100000000 taman tema yang akan meliputi 75,000 meter persegi yang akan dibina di dalam resort PortAventura itu.

Menjalankan projek untuk membina tanah Ferrari baru adalah PortAventura Hiburan SAU , anak syarikat Investindustrial yang baru-baru menandatangani perjanjian pelesenan dengan Ferrari untuk berbuat demikian. Diperoleh pada tahun 2009 oleh Investindustrial , taman tema PortAventura sendiri dilaporkan menarik 4,000,000 pelawat setahun , separuh daripada mereka dari luar Sepanyol.

Andrea Perrone , Ketua Pegawai Eksekutif Ferrari Jenama , syarikat subsidiari Ferrari yang menguruskan aktiviti-aktiviti jenama berkaitan Ferrari itu , menambah: " Selepas kejayaan Ferrari Dunia Abu Dhabi , kami menerima banyak permintaan untuk membangunkan taman-taman hiburan baru. Kami berhati-hati dalam menerima pelbagai cadangan dan membuat keputusan untuk menerima Investindustrial kerana ia adalah satu rancangan yang sangat kukuh yang dibangunkan oleh orang-orang yang berwibawa yang akan membawa keajaiban Ferrari ke Sepanyol. "

Tarikan di Ferrari Land baru akan termasuk Europe’s highest dan fastest vertical accelerator. Terdapat juga akan menjadi hotel yang pertama di dunia bertemakan Ferrari, yang mengejutkan akan sebagai bertaraf lima bintang mewah dengan 250 bilik , restoran dan simulator memandu.

Perrone turut menambah bahawa , "Kami akan terus menilai cadangan-cadangan lain untuk taman tema luar Eropah pada masa lapang kami: . Jenama adalah aset kita yang paling penting dan kita perlu meningkatkan nilai tanpa mencairkan ia"

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJShare this article :

+ comments + 1 comments

Tanpa Nama
28 Mac 2014 2:39 PTG

Taman Tema Proton?

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger