Spyshots : Wajah Baharu Toyota Yaris?


Baru sahaja beberapa hari lalu Toyota membuka tempahan untuk Yaris baru di Malaysia. Sekarang, kita akan lihat imej bocor Yaris baru (di Jepun dikenali Vitz), diperolehi dari satu risalah Jepun. Generasi Yaris telah dipratonton dalam Frankfurt oleh Yaris Hibrid-R Konsep . 

Yang menghairankan, kedua-dua versi biasa dan RS (ditunjukkan di atas) berkongsi persamaan yang kuat dengan konsep Frankfurt. Ini dapat dilihat pada rekaan masuk udara ternganga rendah dan akhir hadapan tajam mempunyai persamaan dengan yang model kereta bandar Aygo (walaupun Yaris tidak akan mempunyai satu X gergasi pada mukanya seperti sepupu yang lebih kecil). 

Terdapat kawasan berwarna hitam yang menempatkan lampu kabus. Terdapat hanya beberapa imej kecil bahagian belakang kereta, yang kelihatan lebih seperti sebuah evolusi lima pintu semasa. Interior kelihatan agak kemas, stereng dibalut kulit dan kerusi kain hitam dengan jahitan merah. Ada butang merah yang cerah di sebelah kanan stereng pada model ini yang boleh menunjukkan push start button. 

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ

Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger