Spyshots : Dashboard Proton P2-30A Global Small Car Versi Executive!


Proton P2-30A Global Small Car (GSC) hatchback segmen B telah dilihat di Eropah sekali lagi. Kali ini kita mempunyai foto lebih jelas. Ia seolah-olah varian yang berbeza dari spyshots sebelum ini kerana ia mempunyai unit multimedia yang berbeza. Walaupun spyshots sebelum ini menunjukkan satu unit multimedia dengan skrin besar (berpotensi skrin sentuh ), kereta ini mempunyai 2-DIN CD spec biasa.

Walau bagaimanapun, walaupun ia bukan suatu unit skrin besar, ia kelihatan mempunyai sokongan Bluetooth seperti yang kita lihat butang telefon. Terdapat juga USB dan butang AUX , jadi ia berpotensi boleh memainkan fail lagu melalui pemacu USB dan pemain muzik mudah alih . Ada soket USB sebelah poin 12V berhampiran tuil gear.

Bergerak ke bawah , deretan butang mengawal kunci pintu , lampu bahaya , sensor letak kereta dan kawalan kestabilan elektronik (ESC ). Kawalan penghawa dingin berada dalam susun atur tiga sebaris, tetapi tombol seolah-olah mempunyai beberapa jenis krom / logam seperti trim untuk premium.

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ

 
 
 
 

sumber : carscoop
Share this article :

+ comments + 1 comments

Tanpa Nama
15 Februari 2014 9:12 PTG

MEMANG LAWA DAN TEGAP LEBIH LAWA DARI KERETA IMPORT SAMA SEGMEN HATCBACK.

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger