Model Citroen DS3 Kini Di Malaysia


Citroen DS3 akhirnya dijual di Malaysia, melalui pengedar rasmi Naza Euro Motors ( MEB) . Ini melengkapkan barisan Citreon di Malaysia , berikutan DS4 dan model DS5 telah diperkenalkan pada tahun lepas .

Seperti yang dijangka, ia datang dengan enjin 1.6 VTi 120 automatik. Mendapat sama 120 hp/160 Nm PSA 1.6 liter enjin beraspirasi semulajadi dan automatik empat kelajuan kombo penghantaran yang anda akan dapati di Peugeot 208 VTi . Dari kosong ke 100 km/h mengambil 10.9 saat, ke kelajuan tertinggi 190 km/j.

Tiang-B Sirip Yu, khususnya, berfungsi dengan baik dengan bumbung dan pintu cermin. Terdapat tujuh kombinasi warna untuk dipilih, setiap dipadankan dengan fob utama kod warna. Di tempat lain, DRLs LED, lampu ekor 3D- kesan dan roda 17 inci ' Bellone ' menambah kecanggihan kelas.

Pendekatan penuh bergaya terus di dalam juga. Di sini, anda akan mencari sepasang bangku dengan panggilan ' Mistral Claudia '. Tempat duduk belakang selesa , yang dilengkapi dengan ISOFIX, boleh dilipat ke hadapan untuk memperluaskan but 385 liter.

Satu sistem bunyi HiFi lapan speaker - lengkap dengan pembesar suara pusat sengkang yang dipasang dan subwoofer dikuatkan dalam but - datang standard , bersama-sama dengan unit MP3 riba dan sambungan Bluetooth. Lampu Auto , single -zon kawalan cuaca dan kawalan pelayaran.

Kereta kecil ini mengambil keselamatan serius , kerana ia dilengkapi dengan enam beg udara, semua-sekitar tali pinggang keledar tiga mata, ESP, ABS, EBD dan EBA . Citroen DS3 menawarkan Euro NCAP penarafan keselamatan lima bintang. Bagi harga, Citroen DS3 1.6 VTi 120 automatik RM117, 888.

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ

 
 
 

sumber gambar LiveLifeDrive
Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger