Ford Figo Membuat Kemunculan Di Delhi Auto Expo 2014


Ford Figo telah membuat kemunculan di New Delhi semalam menjelang Delhi Auto Expo 2014, Pratonton sedan kompak baru tidak hanya untuk di India tetapi di peringkat global juga, khusus disasarkan kepada pasaran baru.

Sub-empat meter itu berkait rapat dengan Ford Ka Konsep yang muncul akhir November lalu di Brazil dengan beberapa unsur-unsur gaya yang dipinda untuk memenuhi cita rasa pengguna India. Rekaan akhir hadapan sebahagian besarnya tidak berubah , dengan suis dalam reka bentuk foglamp menjadi perbezaan utama.

Konsep Figo mempunyai cermin sisi boleh laras kuasa elektrik dengan 'seni bina fleksibel' untuk menghalang mereka daripada putus jika terserempak dengan kereta lain atau motosikal, dan di dalam, kereta datang dengan laci peranti, poin peranti mudah alih dan mengintegrasikan ke dalam sistem hiburan dalam kereta.

Tiada maklumat teknikal, tetapi anda boleh menjangkakan bahawa pilihan enjin akan menjadi kecil dan bahan api yang cekap, seperti itu untuk Ka Amerika Selatan, mungkin EcoBoost turbo 1.0 liter dan biasanya-beraspirasi 1.5 Ti-VCT kini digunakan dengan B segmen Ford Fiesta.

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ

 
 
 
 
 
 

sumber gambar : paultan
Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger