Datsun Redi-Go! Diperkenal Di Delhi Auto Expo 2014


Nampaknya penampilan semula jenama Datsun berterusan. Kali ini di Delhi Auto Expo 2014, Datsun telah memperkenalkan model konsep mini SUV yang dipanggil Datsun Redi-Go! Redi-GO hanyalah penerokaan gaya, menggabungkan praktikal kompak lima pintu hatchback dengan SUV lasak. Ia mempunyai overhangs yang singkat, dipasangkan kepada badan membangkitkan gaya crossover dengan kenaikan garis berkembar di sisi.

Lampu LED siang hari dan taillamps menghiasi kereta, manakala jeriji D besar trademark Datsun itu menguasai peringkat bahagian hadapan. Tidak ada bumbung yang akan dijumpai - bumbung blacked keluar dengan corak tessellated yang tersendiri mempamerkan peluang peribadi masa depan.

Roda krom gelap 5-inci, menunjukkan bagaimana kecil kereta ini. Datsun, bagaimanapun, mendakwa bahawa ia menawarkan ruang dalaman yang mencukupi dengan mm panjang jarak roda 2,350. Sementara itu, membolehkan ia menampung permukaan jalan yang mencabar, sambil memberi pemandu pandangan persekitaran.

Tidak ada rancangan meletakkan Redi-GO Konsep ke dalam pengeluaran lagi, tetapi Datsun mengatakan bahawa jika ia berbuat demikian, crossover mini akan berharga hatchback, iaitu berada dalam jangkauan pembeli kali pertama.

Jika pihak Proton buat mini SUV guna Proton P2-30A pun ok jugak kan?

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger