Perodua Myvi 1.5 edisi khas FEM - Hanya 60 Unit Untuk Ahli Female Empowerment Movement


Perodua memperkenalkan Perodua Myvi 1.5 edisi khas FEM petang ini di Publika, KL. FEM bermaksud Female Empowerment Movement, kelab yang menawarkan ganjaran dan keistimewaan bagi pemilik wanita / pemandu kereta Perodua. Faedah ahli termasuk hadiah hari jadi, jemputan untuk bengkel dan lawatan ditambah diskaun khas.

Hanya 60 unit Myvi FEM akan disediakan, 20 unit setiap bulan dari sekarang hingga Februari 2014. Kereta itu hanya boleh dibeli oleh ahli-ahli FEM, berdasarkan syarat seorang wanita yang berumur 18 ke atas, dan pemilik atau pemandu kereta Perodua. Berdasarkan Myvi 1.5 SE , Myvi FEM menambah RM4, 000 ciri-ciri tanpa sebarang kos tambahan untuk wanita, yang bermakna ia berharga RM56, 027 OTR dengan insurans.

Myvi FEM datang dengan tempat duduk kulit hitam (dengan jahitan merah dan logo FEM di kerusi hadapan) dan kad pintu, stereng dibalut kulit, sistem multimedia dengan navigasi dan kamera, tinted solar, pelapik kaki FEM dan bekas merah. Turut dihiasi merah pada roda stereng (bahagian bawah dan kedudukan 10-2) dan konsol tengah.

Myvi FEM hanya terdapat dalam warna Ivory White, dengan pelekat bunga bertemakan di kawasan roda belakang dan bonet. Pintu sebelah pemandu mempunyai pelekat lain dengan slogan FEM ini - Love, Believe, Transform, Hear Me Roar. Jika anda berminat boleh mendaftar dan mengetahui lebih lanjut mengenai FEM di www.peroduafem.com.my.

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJShare this article :

+ comments + 2 comments

Tanpa Nama
4 Disember 2013 2:21 PTG

interior dalam menarik. tp x suka logo fem tu.

Tanpa Nama
4 Disember 2013 4:37 PTG

mcm dah takde idea lain..

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger