Toyota Previa 2.4 Dibuka Untuk Tempahan


Toyota Estima kini secara rasmi boleh didapati di bilik pameran UMW Toyota dengan harga RM270 000 termasuk insurans, dengan jaminan tiga tahun.UMW Toyota telah memilih untuk menggunakan nama Toyota Previa di Malaysia , mungkin untuk membezakan daripada Estima yang diimport oleh Pemilik AP atau Estima Recon. Walaupun Estima adalah nama Jepun, Previa adalah nama yang digunakan dalam pasaran seperti Hong Kong. MPV ini juga dikenali sebagai Tarago di Australia.

Hanya 2.4 liter enjin yang ditawarkan , yang bermakna 2.4 liter motor 2AZ -FE dari generasi lepas Camry menghasilkan 170 PS dan 224 Nm tork.
Sumber UMW Toyota berkata untuk pasaran kereta Malaysia, ia menggunakan Super CVT -i penghantaran dengan tujuh gear virtual,  dan bukannya dengan auto 4 kelajuan. Previa disenaraikan sebagai tujuh tempat duduk dengan konfigurasi tempat duduk 2-2-3.
 
Ciri-ciri yang lain termasuk dua pintu gelongsor berkuasa, headlamps HID dengan penyesuaian depan sistem lampu ( swiveling headlamps yang mengikuti arah steering ), dan unit CD/MP3 2-DIN dengan enam pembesar suara. Enam warna boleh didapati - White Pearl CS ( premium RM800) , Super White II , Silver Metallic , Black , Ice Titanium Mica Metallic dan Silky Gold Mica Metallic.
Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger