Proton Persona SV Dilancarkan!!


Pada Karnival Proton Bola! Bola! Bola! hari ini, pengeluar kereta nasional itu telah melancarkan varian baru Proton Persona , yang dikenali sebagai Proton Persona SV. Berikutan daripada SV Saga juga laris yang telah dilancarkan pada bulan Jun , Proton Persona SV menjadi varian yang paling berpatutan bagi Persona (di bawah RM47, 534 Standard manual, metalik) dan juga model Proton kedua termurah kini dijual. 

Ia berdasarkan Persona Elegance (model 2010). 'SV' bermaksud 'Super Value', dan untuk tujuan itu, kereta Proton Persona SV menawarkan 2 beg udara depan  dengan tali pinggang keledar depan pra-tensioners, brek cakera semua roda, ABS dan EBD. Tiada visors pintu, tiada finisher tailpipe dan cermin pintu secara manual diselaraskan. 

Menariknya adalah sport rim yang sama 15-inci rim 195/60 seperti model premium .Enjin adalah sama 1.6 liter Camnpro IAFM twin cam empat silinder 110 kuasa kuda pada 6,500 rpm dan 148 Nm tork pada 4,000 rpm. Sasaran Proton untuk menjual kira-kira 2,400 unit Persona SV sebulan, tetapi Ketua Pegawai Operasi Hisham Othman yakin jenama boleh beralih lebih, memetik kejayaan SV Saga, yang telah menerima 42,000 tempahan. 

Anda boleh mempunyai Proton Persona anda SV warna White Solid, Garnet Gangsa, Bronze Garnet, Tranquility Black, Genetic Silver, Fire Red, Chiffon Green atau warna baru Atlantic Blue. Proton Persona SV datang dengan sama ada manual lima kelajuan (RM44, 938 solid, RM45, 388 metalik) atau auto empat kelajuan (RM47, 938 solid, RM48, 388 metalik), OTR dengan insurans. Ditawarkan adalah jaminan dua tahun atau 50,000 km pengeluar. Terdapat juga skim Pembiayaan Mudah yang menawarkan pembayaran balik bulanan bermula dari RM388.

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sumber gambar Paultan
Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger