Kereta Konsep Honda FCEV


Honda membawa satu konsep baru untuk Los Angeles Auto Show bulan ini dipanggil Konsep FCEV. FCEV adalah tidak lebih daripada satu latihan gaya untuk pengeluaran bahan api kenderaan -sel akhirnya bersedia untuk mencecah AS dan peniaga Jepun pada tahun 2015. Berita bahawa Honda masih memikirkan yang lebih luas tersebar untuk teknologi bahan api-sel adalah agak menarik. 

"Honda FCEV Konsep menunjukkan visi syarikat untuk masa depan mobiliti peribadi dan komitmen kami untuk membangunkan kenderaan bahan api alternatif maju. Seperti yang kita berusaha ke arah pengenalan generasi akan datang kenderaan bahan api-sel kita pada tahun 2015 , pengalaman jangka panjang kami dengan bahan api teknologi-sel akan membantu kita membuka jalan ke arah masa depan yang sifar pelepasan, "kata Mike Accavitti , naib presiden kanan American Honda. 

Selain debut dunia FCEV, Honda juga akan menunjukkan maklumat terkini untuk Civic 2014. Berikutan kemunculan sebuah Coupe dipertingkatkan Civic di SEMA minggu lalu, Honda tidak menjadikan ia jelas jika kita akan melihat tweak untuk coupe dan sedan atau jika ia hanya akan menjadi satu reshowing daripada model yang kita lihat dalam Las Vegas.
Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger