Caterham Group Melancarkan Caterham Bikes


Caterham Bikes telah dilancarkan oleh Caterham Group di Pameran Motosikal Antarabangsa di Milan , berikutan pelancaran baru-baru ini pasukan Caterham Moto2 di MotoGP Malaysia.

Tiga produk prototaip telah diumumkan untuk pelancaran di seluruh 2014, Model pertama dikenali  Brutus 750 yang boleh digelar motosikal SUV. Ia yang dikuasai oleh enjin 750 cc twin-cam satu silinder CVT , dan syarikat itu mendakwa ia juga boleh ditukar kepada kereta salji di bawah empat jam.


Classic E -Bike mempunyai gaya retro era zaman kegemilangan motosikal British, dilengkapi motor elektrik 250watt dengan julat 40-80 km dengan sensor tork diberi oleh bateri litium 36-volt , dengan pilihan untuk menambah pek bateri kedua. Penghantaran dikendalikan oleh kotak gear Shimano tiga kelajuan Nexus.


Akhirnya, Karbon E -Bike mengambil inspirasi daripada teknologi Formula Satu. Rangka karbon aluminium boleh didapati dalam tiga saiz, dan terdapat brek cakera bulat. Powertrain elektrik adalah sama dengan Classic E -Bike , kecuali gear Shimano untuk model ini mempunyai lapan gear.

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ


 
Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger