Proton Lancar Program Realiti TV ‘Preve Funz Challenge’


Proton - Media Prima telah mengumumkan permainan realiti baru yang dipanggil Preve Funz Challenge. Rancangan di dalam Bahasa Inggeris dan Bahasa Malaysia itu,akan disiarkan setiap hari Sabtu bermula 2 November di TV3 jam 7.30 malam , dengan jangka masa tempoh lapan minggu.

Setiap minggu, lapan pasukan yang terpilih daripada tiga orang akan bertarung keluar untuk menyelesaikan cabaran dan tugas yang berkaitan dengan jenama, pasukan yang melengkapkan tugas dengan masa yang paling cepat dan yang paling dapat mata adalah pemenang cabaran, manakala pasukan yang terakhir akan dihapuskan pada akhir setiap episod.


Pasukan yang menang akan menerima RM15, 000 wang tunai serta lawatan ke kilang Lotus di Hethel di UK, dan semasa di sana, berpeluang melihat perlawanan Norwich City FC di Carrow Road.
Orang ramai juga akan mempunyai peluang untuk menjadi sebahagian daripada Prevé Funz Challenge melalui pertandingan penonton. Hadiah utama akan berpeluang untuk menyertai pasukan yang menang untuk lawatan Hethel dan menghadiri perlawanan Norwich City FC.

Penonton dijemput untuk melawat laman web Cabaran Funz Prevé di www.tv3.com.my/prevefunz dari November 2 dan seterusnya untuk menyertai peraduan penonton. Untuk melengkapkan penyertaan, seseorang akan perlu untuk mengumpul empat kod - yang akan didedahkan dalam episod terpilih dan masukkan kod, kemudian menjawab dua soalan berdasarkan program dan lengkapkan slogan. Pemenang akan dipilih berdasarkan kod yang betul , jawapan yang betul dan slogan terbaik.
Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger