Proton Lancar Preve LE, Warna baru Soft Lilac dan Peraduan Pandu Dan Menang


Proton Holdings hari ini melancarkan Pandu & Menang pertandingan yang menawarkan jumlah besar RM400, 000 bernilai kolektif hadiah. Tempoh peraduan adalah dari hari ini dan akan berlangsung sehingga 17 Disember 2013. Penyertaan adalah cukup mudah, hanya pergi ke bilik pameran Proton terdekat dan uji pandu kereta. 

Pertandingan ini dibahagikan kepada dua kawasan - satu adalah melalui SMS, di mana peserta perlu menjawab dua soalan dengan betul dan bertindak balas dalam masa yang paling cepat untuk memenangi Hadiah Harian. Bahagian lain peraduan mengajak peserta untuk mengambil gambar kreatif dengan ujian memandu kereta Proton dan memuat naik di Facebook.

Penyertaan peraduan ini akan membolehkan anda untuk memenangi Hadiah Harian dan Mingguan terdiri daripada TV 42 'LED, alatan elektrik dan hadiah wang tunai. Di samping itu peserta peraduan SMS yang meletakkan tempahan dan mendaftarkan kereta dalam tempoh peraduan akan layak untuk memenangi Hadiah Utama Proton Prevé LE.

Proton juga melancarkan dua Preve terkini iaitu pertama ialah pengenalan warna baru bagi Proton Preve yang sedia ada Eksekutif dan Premium dipanggil Soft Lilac. Mensasarkan golongan wanita, Proton Preve warna Soft Lilac boleh ditempah mulai hari ini.

Seperti yang saya beritahu semalam adalah pengenalan Proton Preve Limited Edition, atau Preve LE. Terhad kepada 100 unit, kereta ini dihiasi dalam aksesori R3 seperti 17 'aloi roda, profil tayar 215/45, meningkatkan peralatan keselamatan dalam bentuk beg udara langsir dan menambat atas untuk tempat duduk kanak-kanak dan kabin dibungkus dalam kemasan kulit mewah upholstering kerusi, kemasan pintu dan tudung konsol. Hanya tersedia untuk warna Solid White, anda boleh mendapatkan Proton Preve LE dari hari ini pada RM79, 688.

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ 
 
 
 
 
 
 
 


sumber gambar : FB PREVE Owner Club / FB Proton / Malaysian Automotive News
Share this article :

+ comments + 1 comments

Tanpa Nama
21 Oktober 2013 4:45 PTG

kalau jual bodykit je takde ke?

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger